Your Cart

100% katoen.

Eigen ontwerp

Met de hand gemaakt

Trendy Textiel Bedoso

Gespecialiseerd in het vervaardigen van textiel, niet zijnde kleding, in exclusieve Surinaams/Afrikaanse stoffen.

Het ontstaan van Trendy Textiel Bedoso

Mijn naam is Dulcine Plein

Ik ben een Nederlandse vrouw met Surinaamse roots. Trendy Textiel Bedoso ontstaat voor mij in maart 2021 nadat mijn 3 dochters de schoolbanken hebben verlaten en ik tevens mijn 2e man heb ontmoet. Die een belangrijke rol heeft bij het ontstaan van mijn bedrijf Trendy Textiel Bedoso in Nederland en in Suriname.

Trendy textiel Bedoso - Markt
Mijn verkoop begon op de markt.
Trendy textiel Bedoso - Atelier
Trendy Textiel bed en huis

De naam

T.T. Bedoso betekent : Trendy Textiel bed en huis.

Die naam heb ik dankzij mijn echtgenoot die het heeft bedacht en samen kwamen wij uit op Trendy Textiel Bedoso. Ik heb mij gespecialiseerd in het vervaardigen van textiel, niet zijnde kleding, in exclusieve Surinaams/Afrikaanse stoffen ( Pangi madras en patchwork) en ook effen, geblokt en gebloemd textiel.

Oorsprong

Eigen ontwerp

Ik ontwerp mijn producten ook zelf en ben aanwezig in alles wat erin het bedrijf ontstaat. Ik maak alle soorten bed- keukentextiel en gordijnen van 100% katoen. Alles wordt in eigen atelier in Nederland en Suriname door mij met de hand ontworpen en gemaakt. Via de Webwinkel verkoop ik mijn producten /artikelen in de meest voorkomende maten uit de voorraad maar maten op verzoek is ook mogelijk om te bestellen.

Uniek

Eigen ontwerp

30 dagen terug garantie

Binnen 30 dagen je geld terug

Garantie

100% Katoen

100% Veilig betalen

Ideal